2019 yılı Yaz Dönemi Eğitim Seminerimiz devam ediyor

2019 yılı Yaz Dönemi Eğitim Seminerimiz devam ediyor

Sendikamız tarafından Yeşilovacık-Mersin Eğitim Tesislerimizde başlatılan 2019 yılı yaz dönemi Eğitim Seminerimiz 6 Eylül 2019 tarihinde Çorlu Şubemizin katılımı ile devam ediyor.

Eğitim Seminerine Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, Çorlu Şube Başkanımız Cüneyt Aydın, Şube Başkan Yardımcılarımız ve Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan katılarak temsilci ve üyelerimize eşlik etti.

Eğitimlerin yanı sıra birçok etkinlik ve eğlencenin de düzenlendiği eğitim seminerinde katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, “Sendikamız ülkemizin gerçeklerine paralel olarak planladığı ve yürüttüğü eğitim programlarına imza atıyor. Öz Gıda İş’in geleneksel hale getirdiği ve adeta bir okul gibi ara vermeden devam ettirdiği eğitim seminerlerimizin temsilci ve üyelerimize büyük faydalar sağladığı inancındayım” dedi.

Karadağ, üye sayısıyla gıda işkolunda Türkiye’nin en büyük işçi sendikası olmamızda hepinizin emekleri var. Bunun da getirdiği sorumluluklar var. İşyerlerinde temsilci olmak sorumluluk gerektiren bir durum, sizler sıradan seçilmiş kişiler değilsiniz, çalıştığınız işyerlerinde ÖZ GIDA İŞ misyonunu temsil ediyorsunuz. Temsilcilik görevi bu yönden büyük önem arz ediyor. Burada alacağınız bilgiler işyerlerinizde daha verimli çalışmanızı sağlayacaktır” diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, konuşmasının ardından üyelerimize eğitim tamamlama sertifikalarını takdim etti.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 11 Eylül 2019 Çarşamba