Ankara Şubemiz Eğitimini 23-30 Ağustos 2019 tarihlerinde tamamladı

Ankara Şubemiz Eğitimini 23-30 Ağustos 2019 tarihlerinde tamamladı

Sendikamızın 2019 yılı eğitim takvimi çerçevesinde işyeri sendika temsilcilerimiz ve üyelerimize yönelik başlattığı eğitim seminerimiz Yeşilovacık- Mersin eğitim tesislerimizde devam ediyor.

Bu çerçevede 23 Ağustos 2019 tarihinde başlayan, Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek ve Şube Başkan Yardımcılarımızın da yer aldığı Ankara Şubemizin eğitim semineri 30 Ağustos 2019 tarihinde sona erdi.

Seminer süresince Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan; Ankara Ülker Bisküvi, Hero Baby, Unmaş, Kavacık Memba Suları, Et ve Süt Kurumu Yozgat, Sincan ve Genel Müdürlük, Atatürk Orman Çİftliği, Ankara Halk Ekmek Fabrikası, Aytaç Gıda ve Adana Marsa işyerlerinden katılan üyelerimize “Fazla Çalışma, Hafta Tatili Çalışması, İkramiye, İlave Tediye, Gece Çalışması, Kıdem Tazminatı, İşsizlik Ücretleri, Malullük Sigortası, Ölüm Sigortası, Ücretli İzin vs.” konularında sunum yaptı, gelen soruları cevaplandırdı.

Bir hafta süren eğitim sonunda eğitimi başarı ile tamamlayan üyelerimize  "sertifikaları”  Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek ve Şube Başkan Yardımcılarımız tarafından takdim edildi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 1 Eylül 2019 Pazar