2019 yılı Yaz Dönemi Eğitim Semineri Yeşilovacık Eğitim Tesislerimizde başladı

2019 yılı Yaz Dönemi Eğitim Semineri Yeşilovacık Eğitim Tesislerimizde başladı

Sendikamız tarafından ilk olarak Sinop’ta Çaykur’a yönelik başlatılan 2019 yılı yaz dönemi Eğitim Seminerinin ikinci ayağı, 17 Ağustos 2019 tarihinde Yeşilovacık-Mersin Eğitim Tesislerimizde Karaman Şubemizin girişi ile başladı.

Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Sultan Murat Karadağ’ın koordinatörlüğünde, birer haftalık periyodlar halinde tüm şubelerimizin katılacağı eğitim süresince, Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan tarafından birçok konuda temsilci ve üyelerimizin faydalanabileceği zengin içeriği olan önemli konularda eğitim semineri ve sunumlar gerçekleştirilecek.

KARADAĞ: “ÜYELERİMİZ BU EĞİTİMLERDEN BÜYÜK FAYDA SAĞLAYACAKLAR”
Eğitim Seminerimizin açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, keyifli öğrenme deneyimi sağlayan ve çalışanlara değer katacak eğitimlerimizin üyelerimiz adına hayırlı olmasını diliyorum” temennisinde bulundu.

Genel Başkan Yardımcımız Karadağ, Sendikamızın bugüne kadar birçok çalışmaya imza attığını, bunlardan en önem verdiklerimizin başında üyelerimize yönelik eğitimlerimizin olduğunu söyledi. Burada konusunda uzman olan kişiler tarafından yapılacak eğitimlerin üyelerimizin genelini ilgilendiren önemli konular olduğunu, temsilci ve üyelerimizin bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlendiğini kaydeden Karadağ, “inanıyorum ki üyelerimiz bu eğitimlerden büyük fayda sağlayacaklar, mevzuata ve sendikal bilgiye hâkim oldukça faaliyetlerini daha sağlıklı ve verimli bir şekilde sürdürecekler” dedi.

Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, konuşmasının ardından üyelerimize eğitim tamamlama sertifikalarını takdim etti.

Eğitim Seminerinde Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ’ın yanı sıra, Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy, Şube Başkan Yardımcılarımız ve Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan yer aldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 23 Ağustos 2019 Cuma