Genel Başkan Yardımcımız Karadağ, Tarım Kredi Yem'de çalışan üyelerimizle buluştu

Genel Başkan Yardımcımız Karadağ, Tarım Kredi Yem'de çalışan üyelerimizle buluştu

Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, beraberindeki heyet ile birlikte 6 Ağustos 2018 tarihinde Sakarya'da kurulu bulunan ve sendikamızın örgütlü olduğu Tarım Kredi Yem Fabrikasını ziyaret etti.

Ziyarette Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ'a Sakarya Şube Başkanımız Hayati Özer, Şube Başkan Yardımcımız Cüneyt Demir, Genel Merkeze Bağlı İşyerleri Sorumlumuz Hasan Çiloğlu, Örgütlenme Daire Başkanımız Göksel Şengün ve İşyeri Sendika Temsilcilerimiz eşlik etti.

Burada üyelerimizle bir toplantı yapan Karadağ, eğitim faaliyetlerimiz ve Tarım Kredi Kooperatifleri yıl sonunda sona erecek olan toplu iş sözleşmesi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Konuşmasında; yeni dönemde başlayacak  toplu iş sözleşme görüşmelerinin süreciyle, sonucuyla hayırlı olmasını temenni ediyorum diyen Karadağ," birlikte yürüteceğimiz bu sürecin sonunda verilecek kararlar ve varılacak uzlaşma, sizlerin sorunlarını çözmeli, beklentilerinizi ve taleplerinizi karşılamalı, motivasyonunuzu arttırmalı" diye konuştu.

Karadağ ayrıca işyerindeki  yaşanan sıkıntıları ve yeni dönem toplu iş sözleşmesinden beklentilerini birebir üyelerimizden de dinleyerek birlikte çözüm yolları aradı, gelen soruları  yanıtladı.

Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, sonrasında Örgütlenme Dairesi Başkanımız Göksel Şengün ile birlikte Düzce'de kurulu bir işyerinde devam etmekte olan örgütlenme çalışmalarımız kapsamında işçilerle bir toplantı gerçekleştirdi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 7 Ağustos 2019 Çarşamba