ÖZ GIDA İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI MEHMET ŞAHİN’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ÖZ GIDA İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI MEHMET ŞAHİN’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Gıda-İş Genel Başkanı Mehmet Şahin Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Şahin, Kurban Bayramı’nın hoşgörü ve barış ortamı içerisinde geçirilmesini ve kırgınlıkların unutulmasını umut ettiğini belirterek mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bilhassa yakın coğrafyamızda yaşanan yoksulluk, terör ve çatışma ortamı neticesinde Müslümanlar bu bayrama da yüreği yaralı olarak giriyor. Toplumları yakınlaştıracak, önyargıları kıracak, mesafeleri giderecek bir ortama bugün her zamankinden daha çok özlem duyuyoruz. Bu zor tabloda, Mübarek Kurban Bayramı’nın gerek bölgemizde gerek dünyada insanlığın sevgi, dayanışma ve barışa olan ihtiyacının daha iyi anlaşılmasına ve insanların huzur bulacağı günlerin doğuşuna vesile olmasını diliyorum.”

Şahin, geçen yıl atlattığımız 15 Temmuz darbe girişimine dair mesajında şunları kaydetti:
“FETÖ’nün 15 Temmuz gecesi gerçekleştirdiği hain darbe girişiminde Türkiye, demokrasi sınavını büyük başarıyla vermiştir. Allah’a şükürler olsun milletimiz, cesareti ile bu belayı, bu fitneyi durdurdu. Bir kez daha Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Millet olarak, 15 Temmuz’u asla unutmayacağız, unutturmayacağız.”

Bayramlarda, artan tatil süresinin de etkisiyle trafikte büyük bir yoğunluk yaşanacağını kaydeden Şahin, “Bayram sevincimizin acıya dönüşmemesi için trafik kurallarına uymanızı ve daha dikkatli davranmanızı önemle rica ediyorum” dedi.
 
“Şahsım ve sendikam adına tüm üyelerimizin, ülkemizin, milletimizin ve inananların huzurlu bir bayram geçirmelerini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum” temennisinde bulundu.

Selam ve muhabbetlerimle
Genel Yönetim Kurulu Adına

Mehmet Şahin
Genel Başkan

 
Yayımlanma Tarihi: 25 Ağustos 2017 Cuma