Hançeroğlu, Kaçkar TV Canlı Yayınında Çaykur TİS Değerlendirmesinde bulundu

Hançeroğlu, Kaçkar TV Canlı Yayınında Çaykur TİS Değerlendirmesinde bulundu

Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu ve Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanımız Sultan Murat Karadağ, Kaçkar TV Gündem Programına katılarak Çaykur Toplu İş Sözleşmesi ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

Çaykur Toplu İş Sözleşmesinin imzalanması sürecinde çok mücadeleler verildiğini, Başbakanımız Binali Yıldırım ve eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile defalarca görüşüldüğünü belirten Hançeroğlu;

"Rize şubemizin öncülüğünde, temsilci arkadaşlarımızla birlikte bir Toplu İş Sözleşmesi Taslağı hazırlandı. Muhataplarımızla aylarca süren görüşmeler ve müzakereler yaptık. Kamu Toplu İş Sözleşmesi imzalanmasına rağmen taleplerimizin karşılanması için sözleşmenin imzalanmasını geciktirdik. Büyük uğraşlar sonunda hedeflerimize tam olmasa da hemen hemen ulaştık.

Değerli katkılarından dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakanımız Binali Yıldırıma, Çalışma Bakanımıza, Kamu İş sendikasına ve Çaykur Genel Müdürümüz İmdat Sütlüoğluna buradan bir kez teşekkür ediyorum" dedi.

Programı ve Genel Başkan Yardımcımız ve Rize Şube Başkanımızın konuşmasını izlemek için tıklayınız…

Basın Bürosu
 
Yayımlanma Tarihi: 25 Ağustos 2017 Cuma