Genel Başkanımız Mehmet Şahin; 'Ülkemizin geleceği genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlıdır'

Genel Başkanımız Mehmet Şahin; 'Ülkemizin geleceği genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlıdır'

Hak İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

"19 Mayıs, Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ataşenin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır " ifadesini kullanan Şahin, şunları kaydetti:

"Tarihin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919′un 100.yıl dönümüne ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Milletimiz 100 yıl önce yakılan bağımsızlık meşalesini asla söndürmemiştir.

Ülkemizin bütün ümidi ve geleceği size, genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlıdır. “Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. İstikbalin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız. Hür fikirler tatbik mevkiine konduğu vakit Türk milleti yükselecektir” diyerek bunu en güzel şekilde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ifade etmiştir. Bugünde yine aynı kararlılık ve azimle çalışmaya, üretmeye ve milletçe zenginleşmeye devam etmeliyiz.

“Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz” diyerek bu kutlu günü gençlere armağan eden büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanımız için canlarını feda eden tüm aziz şehitleri rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm gençlerin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 18 Mayıs 2019 Cumartesi