Genel Başkanımız Mehmet Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyorum

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyorum

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Sendikamız Genel Başkanı Mehmet Şahin,  Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yılı ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile bir açıklama yaptı. Bu mutlu günde çocuklarımızı, Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkma azmi içinde görmenin huzuru içindeyiz. İnanıyorum ki, geleceğin müreffeh Türkiye'sini inşa edecek, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdirtemennisine bulundu.
 
Genel Başkanımız Mehmet Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
 
Bugün büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün sizlere emanet ettiği, dünyada başka örneği bulunmayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın sevincini ve haklı gururu yaşıyoruz.
 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, milletimizin şerefli kurtuluş mücadelesini verdiği yılarda, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılmasını sonradan çocuklara armağan etmesi, kendisinin ne kadar ileri görüşlü bir lider olduğunun da kanıtıdır. Cumhuriyetimizin kurucusunu bir kere daha rahmet ve minnetle anıyoruz.
 
Bu mutlu günde çocuklarımızı, Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkma azmi içinde görmenin huzuru içindeyiz. İnanıyorum ki, geleceğin müreffeh Türkiye'sini inşa edecek, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri, en değerli varlığımız olan çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 23 Nisan 2019 Salı