Genel Başkanımız, Rize Şube Eğitim Semineri'ne katıldı

Genel Başkanımız, Rize Şube Eğitim Semineri'ne katıldı

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Sinop'ta yapılan ÇAYKUR temsilcilerimize yönelik Eğitim Seminerine katıldı.

Sinop Uygulama Otelinde 11.08.2017 tarihinde başlayan seminere,  Genel Başkanımız Mehmet Şahin'in yanı sıra, Genel Başkan Yardımcılarımız Emin Sürücü, Tevfik Ali Hançeroğlu, Doğu Karadeniz Şube Başkanımız Sultan Murat Karadağ, Giresun Şube Başkanımız Mustafa Çakır, Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, Rize Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, İyidere, Arhavi, Çayeli, Salarha, Güneysu, Camidağı, Ambarlık, Veliköy, Cumhuriyet, Gündoğdu, Kalecik, Kendirli, Kalkandere, Taşçılar, Karaca, Eskipazar, Of, Sürmene, Araklı, Hayrat, Bölümlü ve Tirebolu Çay Fabrikaları işyeri sendika temsilcilerimiz katıldı.

Sözleşmenin imzalanmasında katkı veren herkese teşekkür ederiz
Açılışta konuşan Genel Başkanımız Mehmet Şahin, "Çaykur ile sendikamız arasında imzalanan, 11.600 işçiyi kapsayan 3. dönem toplu iş sözleşme mücadelesinden alnımızın akıyla çıktık" dedi.  

İmzalanan toplu iş sözleşmesi sadece parasal haklarıyla değil, sosyal haklar da sağlanan artışlarla zam miktarının yüzde 30'ları bulduğunun altını çizen Şahin, "Bu sözleşmenin imzalanmasına çok büyük emek ve katkı veren, yapıcı davranan herkese çok teşekkür ederiz. Sözleşmemiz Çaykur'a, sendikamıza ve üyelerimize hayırlı olsun" dedi.

Eğitim Programı 2 grup halinde 8 gün devam edecek.
Sendikacıların her zaman kendini yenilemesi ve emek alanında ciddi bir birikiminin olması gerektiğini söyleyen Şahin, 2 grup halinde toplamda 8 gün sürecek olan Eğitim Programının katılımcılar tarafından iyi değerlendirilmesi gerektiğini, yapılan bu eğitimler sayesinde daha donanımlı ve bilinçli sendikacıların yetiştiğini söyledi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 13 Ağustos 2017 Pazar