Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Öz Taşıma-İş Genel Kuruluna Katıldı

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Öz Taşıma-İş Genel Kuruluna Katıldı

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Öz Taşıma-İş Sendikasının 7 Nisan 2019 tarihinde yapılan 3. Olağan Genel kuruluna katıldı.

Öz Taşıma-İş Sendikası 3. Olağan Genel Kuruluna Genel Başkanımız Mehmet Şahin’in yanı sıra Hak İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcıları Settar Aslan, A. Cengiz Gül, HAK-İŞ Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız, Hak-İş’e bağlı sendikaların başkan ve yöneticileri,  Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Fatoş Gürkan, Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi, AK Parti Eski Milletvekili, Memur-Sen Eski Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, BBP Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Selim Cerrah, işveren temsilcileri, Öz Taşıma-İş Sendikası delegeleri ve basın mensupları ile protokolün katılımıyla gerçekleştirildi.

Genel Kurul sonucuna göre, Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay bir kez daha Genel Başkan seçilerek güven tazeledi. 
Yayımlanma Tarihi: 8 Nisan 2019 Pazartesi