Genel Başkanımız Mehmet Şahin’den geçmiş olsun mesajı

Genel Başkanımız Mehmet Şahin’den geçmiş olsun mesajı

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Merkez Üssü Denizli’nin Acıpayam ilçesi meydana gelen, Ege ve Batı Akdeniz’in neredeyse tümünde hissedilen 5.5 büyüklüğündeki deprem nedeniyle bir geçmiş mesajı yayınladı.

Şahin, “Merkez üssü Denizli’nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen, Ege ve Batı Akdeniz’in tümünde ciddi şekilde ve büyük korku ve panik yaratan deprem nedeniyle etkilenen tüm vatandaşlarımıza, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.

Genel Başkanımız Mehmet Şahin mesajının devamında

Bu depremde en büyük tesellimiz herhangi bir can kaybının olmaması, oluşan hasarların dışında hiçbir binanın da yıkılmamış olmasıdır. Son yıllarda yaşanan irili ufaklı depremler ülkemizin deprem kuşağında olduğu gerçeğini bir kez daha bizlere göstermiştir. Ne yazık ki deprem gerçeği ile yüz yüzeyiz. Depremin ne zaman geleceği belli değil, yaşadığımız acı tecrübelerden ders alarak bundan sonraki doğal afetlerde can ve mal kayıplarını en aza indirmek için her türlü tedbiri alma zorunluluğumuz vardır. Burada asıl önemli olan depreme hazırlıklı olmak, kaçak yapılaşmadan kaçınmak, sağlam yapılar oluşturmaktır.

Meydana gelen depremden dolayı etkilenen başta Denizli’de faaliyet gösteren örgütlü olduğumuz Aynes Gıda ile çalışanlarına ve tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Cenab-ı Haktan daha büyük felaketlerin yaşatmamasını diliyorum.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 20 Mart 2019 Çarşamba