Öz Gıda İş Üyelerine 'Sendikart' dağıtımı yapıldı

Öz Gıda İş Üyelerine 'Sendikart' dağıtımı yapıldı

35 bin üyeye ulaşan ÖZ GIDA İŞ, üyelerinin sosyal ve mali haklarını geliştirmenin yanında farklı imkânlar sağlamak amacıyla önemli adımlar atıyor.

Bu kapsamda farklı işletmeler ile iş birliğine giden sendikamız Öz Gıda İş, hem kimlik kartı görevini görecek, hem üyelerimize yaptıkları harcamalarda indirim sağlayacak hem de ileriki dönemlerde de kredi kartı işlevine kavuşacak ‘SENDİKART'ı hayata geçirdi.

Farklı sektör ve hizmetlerdeki iş yerini kapsayan kartın üyelerimize dağıtımı yapıldı ve kullanılmaya başlandı.

“Kart sahipleri sektörlere özel fırsat ve kampanyalardan faydalanabilmektedir”
Farklı sektör ve hizmetlerdeki birçok iş yeri şu an Sendikart'ın bünyesinde. Kartın aktif olarak kullanılmaya başlanmasıyla kısa sürede iş yeri sayısı daha da artacaktır. Kart, temel olarak üyelerimize anlaşmalı işyerlerinden yapacakları alışverişlerde onlara indirim ve avantajlar sağlayacaktır. Öz Gıda İş’in 35 bin üyesi ve aileleri düşünüldüğünde ‘SENDİKART’, gerek kullanıcı potansiyeli gerekse de kapsadığı iş yeri sayısı bakımından Türkiye’nin en değerli avantaj sağlayan kartlarından biri olmaya aday olacaktır.

Sendikart’ın anlaşmalı işyerlerinin güncel durumunu ve kart ile ilgili gelişmeleri sendikamızın web sitesinde yer alan “Sendikart” sekmesinden takip edebilirsiniz.

SENDİKART’IN siz üyelerimize sunduğu avantajların keyfini çıkartmanız dileğiyle.

Basın Bürosu

KARTI KULLANABİLECEĞİNİZ İŞYERLERİ

• MEDİCAL PARK – LİV HOSPİTAL
Medical Park ve Liv Hospital’ın (Ulus şubesi hariç) Türkiye genelindeki 30 şubesinde
Öz Gıda İş Sendikası üye ve birinci derece yakınlarına özel yüzde 30’a varan indirim
imkanı sunulmaktadır.

• ARZUM
Kampanya kapsamında, 31 Ekim 2019 tarihine kadar arzum.com.tr adresinde, Arzum OKKA Türk Kahvesi Makinesi ve Aquavera Nano Teknolojik Su Arıtma Cihazı ve Çeyiz Paketleri hariç tüm ürünlerde geçerli %40 direkt indirim imkanı sunulmaktadır. OKKA Minio ve Grandio kampanya dahilindedir.

• GOLD MASTER HOME
Kampanya kapsamında, www.goldmasterhome.com’dan Öz Gıda İş Sendikası üyelerine özel, 31 Ekim 2019 tarihine kadar yapacakları tüm alışverişlerinde geçerli %55 indirim imkanı sunulmaktadır.

• SAKA SU
1 Temmuz 2019 tarihine kadar siparişlerinizde %10 indirim imkanı sunmaktadır.

• TURNA.COM
Öz Gıda İş Sendikası üyelerine Turna.com’dan alacakları uçak biletlerinden 20 TL indirim imkanı sunmaktadır. Bu indirimden turna.com/kampanyalar/ozgidais linkine tıklayarak faydalanabilirsiniz.

• KULLANATMARKET.COM
Kullanatmarket.com’dan Öz Gıda İş Sendikası üyelerine özel, 31 Ekim 2019 tarihine kadar 100 TL ve üzeri harcamalarına %10 indirim imkanı sunmaktadır. Kampanyadan yararlanmak için sipariş sepet ekranın “KAM10” indirim kodu girilmelidir.

• TASİT.COM
Kampanya kapsamında Öz Gıda İş Sendikası üyelerine, tasit.com üzerinden yapılacakları
araç kiralamalarda işlem anında %10 indirim imkanı sunulmaktadır.

• LEZZETLİHEDİYE.COM
Kampanya kapsamında yapılacak 70 TL ve üzeri meyve sepeti, kek kurabiye ve çikolata sepeti alışverişlerinde Öz Gıda İş Sendikası üyelerine %30 indirim imkanı sunulmaktadır.

• EKOCİCEK
31 Ekim 2019 tarihleri arasında ekocicek.com.tr üzerinden yapacağınız alışverişlerinizde indirim kuponunuzu kullanarak anında %20 indirimden yararlanabilirsiniz. Bunun için sipariş aşamasında yer alan “INDIRIM KODU” alanına “ozgida20” kodunu girmeniz yeterlidir.
Yayımlanma Tarihi: 1 Mart 2019 Cuma