Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Bursa Şube Temsilciler Meclisi toplantısına katıldı

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Bursa Şube Temsilciler Meclisi toplantısına katıldı

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Bursa Şubemizin Temsilciler Meclisi toplantısına katılarak işyeri sendika temsilcilerimiz ile bir araya geldi.

Bursa Şube Başkanlığımız, 2018 yılının son Temsilciler Meclisi Toplantısını 27 Kasım 2018 tarihinde Bursa Crown Plaza toplantı salonunda gerçekleştirdi. Toplantıya Genel Başkanımız Mehmet Şahin’in yanı sıra, Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya, Şube Başkan Yardımcılarımız, Bursa şubemizin örgütlü olduğu Kerevitaş, Natura Gıda, Yörsan, Marmarabirlik Genel Müdürlüğü ve Bağlı Kooperatifler, Gönenli Süt ve Besaş Halk Ekmek işletmelerinde çalışan Baş Temsilci ve Temsilcilerimiz katıldı.

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Dünya ve Türkiye ekonomisinde yaşanan gelişmeler ve özel sektörün üzerindeki etkisi, enflasyon, kayıt dışı, işsizlik, asgari ücret ve çalışanların üzerindeki vergi yükünün azaltılması, imzaladığımız toplu iş sözleşmeleri ve sendikamızın örgütlenmesinin önemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ayrıca mensubu olduğumuz Hak-İş’in ve sendikamızın, kurulduğu günden bu yana çalışma hayatına vermiş olduğu katkılar hakkında bilgilendirmede bulunan Şahin, temsilcilerimizden gelen soruları da yanıtladı.

Toplantıda, çalışma hayatında yaşanan sorunlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca işletmelerdeki sorunlar ve talepler, yeni bağıtlanacak toplu iş sözleşmeleri ile ilgili değerlendirmeler, şubemizin bir yıl içerisinde yaptığı faaliyetler, örgütlenmeler, yapılması planlanan sosyal aktiviteler ve ileriye dönük yapılacak çalışmalar ilgili yol haritası çizildi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 29 Kasım 2018 Perşembe