BAŞARAMAYACAKSINIZ!

BAŞARAMAYACAKSINIZ!

Sendikamız Genel Başkanı Mehmet Şahin, Kayseri'de yaşanan hain terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Kayseri’de gerçekleşen hain saldırıda hepimizin yüreği bir kez daha yandı. İçeride ve dışarıda destekçileri bulunan terör örgütleri ülkemizin geleceğine, birlik ve beraberliğine saldırmaya devam ediyor.

Yapılan terör saldırılarıyla ülkemizde de komşu ülkelerde yaşandığı gibi karışıklık çıkarılmak, bizleri sindirmek, birlik ve beraberliğimiz bozulmak istenmektedir. Hainlerin saldırıları, ülkemizin birlik ve beraberliğini bozamayacak, ülkemizin gelişmesini, güçlenmesini, ilerlemesini durduramayacaktır. Bin yıldır aynı topraklar üzerinde varlığını sürdüren milletimizi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.

Son dönemde yoğunlaşan terör saldırıları, terör örgütlerinin son çırpınışları ve inşallah yok oluşlarıdır. Ne acıdır ki içeriden de destek bulan terör örgütlerine, teröre, yazdıkları kan kokan senaryolarında rol almak için yarışan alçaklara karşı el ele, omuz omuza devletimizin yanında olmak durumundayız. Devletimiz tarafından hain terör örgütlerinin kökünün kazınacağına da inancımız tamdır. Terörü, terörün finansörlerini, masumlar öldükçe avucunu ovuşturanları mutlaka alt edeceğiz.

Şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz."

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 17 Mayıs 2017 Çarşamba