Tüm Emniyet Teşkilatımızın ve Milletimizin Başısağolsun...

Tüm Emniyet Teşkilatımızın ve Milletimizin Başısağolsun...

Sendikamız Genel Başkanı Mehmet Şahin, dün gece İstanbul'da yapılan hain saldırıyı kınayarak, 'Ne zaman ülkemizin lehine hayırlı kararlar alınacak olsa, arkasından terör örgütleri devreye sokularak ülkemizde kaos oluşturmaya çalışıyorlar, yapılan saldırılarda hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun' dedi.

Şahin, 38 kişinin yaşamını yitirdiği, 155 kişinin de yaralandığı İstanbul'daki kanlı saldırı ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

'Bu hain saldırıyı gerçekleştiren alçaklar şunu unutmasın, şehitlerimizin kanları ile tapulaştırdığımız bu topraklar üzerinde, ilelebet mevcudiyetini sürdürecek olan devletimizi parçalamak amacında olanların hevesleri, kursaklarında kalacaktır. Eli kanlı terör örgütleri ne yaparlarsa yapsınlar asla hedeflerine ulaşamayacaklar ve hak ettikleri karşılığı mutlaka alacaklardır.

15 Temmuz gecesi ve sonrasında yaşananları, milletimiz dik duruşuyla, cesaretiyle, sağladığı birlik ve beraberliği ile göğüsleyerek tüm dünyaya göstermiştir. Bu millet,'Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşında' nasıl ülkesinde sahip çıktıysa, çekinmeden canını verdiyse, yarın da aynı azimle ülkesine sahip çıkacak, vatanı için hiç düşünmeden şehit olacaktır. Biz bu topraklarda bin yıldır varız. Bin yıldır şahadete yürüyoruz. Bu kutsal toprakların vatanımız olarak kalabilmesi için mücadelemizi durmadan, tereddüt dahi etmeden azimle sürdüreceğiz.

Ne zaman ülkemiz lehine hayırlı kararlar alınacak olsa birileri terör örgütlerini devreye sokarak ülkemizde kaos oluşturmaya çalışıyor. Bu beyhude girişimlerin, tarihin tozlu sayfalarına gömülmüş önceki girişimler gibi kahraman Türk Milleti’nin çelik iradesi karşısında darmadağın olacağını hatırlatmak isterim.

Vatanımızı, vatandaşlarımızı koruma uğruna gözünü kırpmadan şahadete yürüyen, şehitlerimiz ve gazilerimizin, milletimizin gözbebeği TSK mensuplarının, emniyet güçlerimizin aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyor, minnet ve şükran duygularımızı sunuyoruz.

Tüm Emniyet Teşkilatımızın ve Milletimizin Başısağolsun...

Mehmet Şahin
Genel Başkan

Yayımlanma Tarihi: 17 Mayıs 2017 Çarşamba