Aynes Gıda çalışanları, temsilcilerini seçti

Aynes Gıda çalışanları, temsilcilerini seçti

Denizli Acıpayam ilçesinde kurulu bulunan Aynes Gıda San. ve Tic. A.Ş. işletmesinde işçiler ilk kez işyeri temsilcilerini seçmek için sandık başına gitti.

Sendikamızın yeni örgütlendiği Aynes Gıda'da toplu iş sözleşmesi yapmak üzere yetki tespitinin alınmasının ardından, 27 Temmuz 2017 tarihinde işletmede, İşyeri Sendika Temsilciliğine ve Disiplin Kurulu, İzin Kurulu, İaşe Kurulu, İş Sağlığı ve İş Güvenliği Kurulu ile Kadın Komitesi kurullarının temsilcilerini belirlemek için sandık kuruldu.

Sabah saatlerinde başlayan ve gün boyu devam eden Aynes Gıda işletmesinde yapılan seçimlerde 692 üyemizden, 634’ü oy kullandı. Her biri 29 kişilik heyetten oluşan beş ayrı liste ile girilen seçimlerde 628 geçerli oydan, 227'sini alan Ercan Dağdaş'ın Baş Temsilci olduğu liste seçimleri kazandı.

Yapılan seçim sonrası açıklama yapan Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, Demokrasi gereğince Aynes Gıda çalışanları temsilcilerini seçti. Öz Gıda İş sendikası çatısı altında örgütlenen İşçiler, ilk kez demokratik bir ortamda kendi iradeleri ile temsilcilerini seçtiler. Aynes Gıda işçileri olarak birlik ve beraberlik içerisinde var olan kazanımları korumak ve yeni kazanımları elde etmek için mücadelelerini sürdüreceklerdir. Seçilen arkadaşlarımıza görevlerinde üstün başarılar dilerim" dedi.

Aynes Gıda İşyeri Temsilci ve Kurullarına seçilenlerin tam listesi (Linke Tıklayın)

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 24 Temmuz 2017 Pazartesi