Tariş Temsilcimiz Ertürk, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısına katıldı

Tariş Temsilcimiz Ertürk, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısına katıldı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2018 dördüncü olağan toplantısı, 24 Kasım 2018 tarihinde Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantıya Hak İş Konfederasyonu adına Tariş İşyeri Sendika Temsilcimiz İzzet Ertürk’ün yanı sıra Manisa Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Manisa Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreter Yrd. Mustafa Genç, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Eşref Aslan, İlMili Eğitim Müdürü Necmettin Okumuş, İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdür Vekili Mehmet Üçbaş, Manisa Ticaret Şube Müdürü Haydar Aydemir, CBÜ Müh. Fakültesi Bölüm Başanı Prof. Dr. Envet Atik, Ticaret ve San. Odası Yönetim K. Üyesi Serhat Çetin, MESOB Başkanı Hasan Geriter, Zafer Kalkınma Ajansı Temsilcisi Cansu Uyar, Tisk, Türk İş ve T.Engelliyer Konf. Temsilcsi katıldı.

Toplantıda, İstihdamın arttırılması, meslek öğrenmek için açılan kurslar, eski hükümlülerin topluma kazandırılması, çiftçiye destek ve hibe projeleri, okullardaki meslek sınıflarının arttırılması, tarım, gıda ve hayvancılık müdürlüğünce Manisa ilindeki tarımsal gelişmeler ve istihdam sağlayacak işlerin desteklenmesi hakkında konular ele alındı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 24 Ekim 2018 Çarşamba