Adeta ikinci bir istiklal savaşını yaşıyoruz!

Adeta ikinci bir istiklal savaşını yaşıyoruz!

15 Temmuz'da yapılmak istenen darbe girişimiyle istedikleri sonucu alamayan kuklaların üst akıl marifetiyle her türlü hainliği uygulamaya koyduklarını belirten Şahin, her ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyetini kimsenin yıkamayacağını söyledi.

Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, Cizre Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik bombalı saldırı ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak terörü lanetledi.

Şahin, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

İkinci bir İstiklal Savaşını Yaşıyoruz.

"Ülkemiz çok ciddi bir tehdide maruz kalmış durumda. Sınırlarımıza yönelik yapılmak istenip de yapılamayanlar yüz yıl sonra tekrar işleme kondu. Ortadoğu haritasını değiştirmek isteyen ve bu nedenle Suriye'de bulunan güçler, Türkiye'yi kendi içerisinde her türlü terörle uğraştırıp saf dışı bırakarak bölgede atlarını istedikleri gibi koşturmak istiyorlar.

Adeta ikinci bir istiklal savaşı yaşıyoruz. Terör olaylarıyla Türk halkı korkutulup sindirilmek isteniyor, ülkemizin dikte edilmek istenen koşullara boyun eğmesi bekleniyor. 15 Temmuz'da yapılmak istenen darbe girişimiyle istedikleri sonucu alamayan kuklalar, üst akıl marifetiyle her türlü hainliği uygulamaya koymuşlardır. Bin yıllık tarihimizi bozmak için FETÖ eliyle iç savaş çıkartarak ülkemizi işgal etme emelleri milletimizin birliği ve beraberliği karşısında hüsrana uğramıştır.

Hiç bir güç Türkiye'yi diz çöktüremeyecek

Türkiye üzerinde gerçekleştirilmek istenen bu tuzağa millet olarak düşülmemeli, unutturulmak istenen milli birlik ve beraberliğimizi her geçen gün pekiştirilmesi için ne gerekiyorsa herkes elini taşın altına koymalıdır. Hangi oyun oynanırsa oynansın, hangi maşa kullanılırsa kullanılsın milletimizin birliği ve beraberliği sürdükçe hiçbir tehdit, hiçbir güç Türkiye'yi diz çöktüremeyecek, dün olduğu gibi bugün de tüm şer odaklarını def etmeyi bilecektir.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Üzüntümüz büyük, terör alçak yüzünü Sayın Kılıçdaroğlu'na yapılmak istenen suikast girişiminin ardından bu kez Cizre'de Emniyet Müdürlüğü'ne yaptığı bombalı saldırı ile gösterdi. Maalesef bu saldırıda 11 polisimiz şehit olurken çok sayıda vatandaşımız ise yaralanmıştır. Şehit polislerimize Allah’tan rahmet dilerken, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 17 Mayıs 2017 Çarşamba