Ak Gıda Futbol Turnuvasında ipi göğüsleyen Pastörize Depo oldu

 Ak Gıda Futbol Turnuvasında ipi göğüsleyen Pastörize Depo oldu

Ak Gıda Pamukova fabrikası ile Öz Gıda İş Sendikası Sakarya Şube Başkanlığımızın düzenlediği, 2018 yılı 9. Geleneksel Futbol Turnuvası kupasını, Pastörize Depo kazandı.

ÇOK SAYIDA TARAFTAR İZLEDİ
Final maçını Ak Gıda Fabrika Direktörü Ömer Mutat Gümüşdağ, Fabrika Müdürü Levent Uygar, İK Grup Direktörü Erkan Güngör, İK Müdürü Mustafa Deniz, Depolar müdürü Murat Doğan, İdari İşler Amiri Temel Karaman, Sakarya Şube Başkanımız Hayati Özer, Şube Başkan Yardımcıları Hüseyin Özkan ve Hakan Uysal ile çok sayıda taraftar izledi.

BAKLAVA İKRAM EDİLDİ
Pamukova Çelikler Spor Tesislerinde yapılan AK GIDA kurumları arasındaki futbol turnuvasını hakem Özcan Sevinç başarıyla yönetti.

Turnuvada oyunculara ve seyircilere baklava ikram edildi. Tatlı yenilerek başlanan maçlar, yine tatlı bir şekilde dostluk havası içinde sona erdi. Turnuvayı kazanan da kaybeden de birbirini tebrik etti.

ÖDÜL TÖRENİ
Seyirciler, final maçını büyük bir heyecanla izlediler. Çekişmeli geçen maçların sonucunda Pastörize Depo; Ahmet (5), Mehmet ve Mahmut’un attığı gollerle; Steril Tatlıyı 7-5 yendi.

Sonuçlar şöyle:
1.Pastörize Depo,
2.Steril Tatlı,
3.Homojen Yoğurt,
4.Süzme Peynir

RECEP CENGİZ GOL KRALI 
Maçlarda Recep Cengiz 21 gol atarak, turnuvanın gol kralı oldu. Kupa töreninden sonra oyuncular ve seyirciler, birbirlerini tebrik ettiler.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 14 Mayıs 2018 Pazartesi