Rize Şube 2. Olağan Genel Kurul Delege Seçimleri başarıyla tamamlandı

Rize Şube 2. Olağan Genel Kurul Delege Seçimleri başarıyla tamamlandı

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğüne bağlı 52 işyerinde Sendika İşyeri Temsilcileri ve Kurulları ile Öz Gıda İş Sendikası Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanlığı 2. Olağan Kongresinde oy kullanacak delege seçimleri yapıldı

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğüne bağlı 52 işyerinde Sendika İşyeri Temsilcileri ve Kurulları ile 7 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleşecek Öz Gıda İş Sendikası Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanlığı 2. Olağan Kongre delegeleri için, demokrasinin en güzel örnekleri sergilenerek seçimlerimiz başarıyla tamamlanmış bulunmaktadır.

Konuyla ilgili Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanımız Sultan Murat Karadağ yaptığı açıklamada: Amacı emekçi kardeşlerimize hizmet olan bu bayrak yarışında kazanan ÇAYKUR emekçileri ve ÖZ GIDA İŞ ailesi olmuştur.

Son günlerde ÇAYKUR’umuza karşı karalama kampanyası başlatılmıştır. ÇAYKUR fabrikalarda tam kapasite çay işlemeye devam etmekte olup, tarihinde bir rekor kırarak 11000 ton günlük yaş çay almaya başlamıştır. Daha fazla çay işlenmesi için emekçi kardeşlerimiz de özverili bir şekilde çalışmaktadırlar.

Bazı kirli emelleri olan çevrelere karşı çayımıza ve ÇAYKUR’a sahip çıkalım. Çayımızı satmak için acele edip, özel sektörün düşük fiyat politikasına mahkûm olmayalım.

YANİ ÇAYIMIZI ÇAYKUR’A SATALIM, EKMEĞİMİZE KURŞUN SIKMAYALIM GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM.

Bu vesileyle 2018 yılı Yaş Çay kampanyasının ülkemize, yöre halkına ve emekçi kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 14 Mayıs 2018 Pazartesi