Genç nesiller hedeflerini hep yüksek tutmalı

Genç nesiller hedeflerini hep yüksek tutmalı

Bugün Türkiye, yarınlarına güvenle bakan, umutları ve hedefleri olan bir ülkedir.

Şahin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919'un, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'dan başlattığı bağımsızlık ve özgürlük meşalesinin yakıldığı bir destan olduğunu ifade eden Şahin, Bu hareketin bütün yurdumuza yayıldığını, halkımızın azim ve kararlığıyla verilen mücadele sonucunda büyük zafere ulaşıldığını söyledi.

Şahin,"yokluklar içerisinde, büyük bedeller ödenerek fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, gençlerimize emanet edilmiştir. Türkiye'nin potansiyeli büyüktür. Bugün Türkiye, yarınlarına güvenle bakan, umutları ve hedefleri olan bir ülkedir. Bu büyük potansiyeli müreffeh bir geleceğe dönüştürmek bilhassa genç neslin elindedir.

Ülkesini seven genç nesillerden beklentimiz büyüktür. Genç nesiller hedeflerini hep yüksek tutmalı, daima ileriye bakmalı, gelişmeye, yeniliğe açık, bilgi toplumunun gerektirdiği niteliklere sahip olarak yetişmeli ve geleceğe güvenle bakmalıdır.

Milli Mücadelemizin önderi Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin özgürlüğü için kanıyla, canıyla, emeğiyle hizmet eden bütün şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyor, gençlerimizin ve üyelerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum"

Mehmet Şahin
Genel Başkan

Yayımlanma Tarihi: 1 Haziran 2017 Perşembe