Hançeroğlu ve Karadağ, Rize Şubemizin 2. Grup Eğitim Seminerine Katıldı

Hançeroğlu ve Karadağ, Rize Şubemizin 2. Grup Eğitim Seminerine Katıldı

Genel Başkan Yardımcılarımız Tevfik Ali Hançerolu ve Sultan Murat Karadağ, Yeşilovacık Mersin Eğitim Tesislerimizde 25-29 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Çaykur 2. grup eğitim seminerine katılarak temsilci ve üyelerimizle bir araya geldi.

Ambarlık, Anatamir, Azaklı, Camidağı, Cumhuriyet, Çiftlik, Güneysu Ulucamii, Gündoğdu, Kalecik, İyidere, Ortapazar, Pazarköy, Selimiye, Taşçılar, Tersane, Zihniderin Çay Fabrikası ve Ankara Pazarlama Bölge Müdürlüğü çalışanlarının yer aldığı eğitim programında; Genel Başkan Yardımcılarımız Hançeroğlu ve Karadağ’ın yanı sıra Rize Şube Başkanımız Fatih Kandemir, Şube Başkan Yardımcımız Halis Çakır, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Fatih Karaali, Rıfkı Çolak, Okan Kuk, Basın Danışmanımız İsmail Uğur ve Eğitmenimiz Taner Uğurlu yer aldı.  

Hançeroğlu; “Hayat Boyu Eğitime İhtiyacımız Var”
Eğitim seminerinde Çaykur ve çalışma hayatında yaşanan sıkıntılar ve gündeme dair temsilcilerimizle bir süre sohbet eden Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, örgütlü gücün önemine dikkat çekerek, “Çalışanların birçok sorununu çözüme kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece kazanacağımızdan şüpheniz olmasın diye konuştu. Konuşmasında üyelerimize yönelik eğitimlerimizin öneminden de bahseden Hançeroğlu, Emek ve hak mücadelesi için eğitimli ve donanımlı bireyler olmak zorundayız. Sadece belli zamanlarda değil hayat boyu eğitime ihtiyacımız var. İnanıyorum ki burada yapılan eğitimlerden büyük fayda sağlayacaksınız, mevzuata ve sendikal bilgiye hâkim oldukça faaliyetlerinizi daha sağlıklı ve verimli bir şekilde sürdüreceksiniz” dedi.

Akşam sohbetinde temsilcilerimizle bir araya gelen Karadağ; sendikamızın çalışmaları, Toplu sözleşmelerde ve örgütlenmede karşılaştığımız zorluklar, hayat pahalılığı, artan enflasyon, toplu sözleşmeyle elde ettiğimiz hakların yüksek enflasyon nedeniyle alım gücünü kaybetmesi, dünya ve Türkiye gündemindeki son gelişmeler ve kronikleşmiş sorunlarımız hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulundu. Karadağ, konuşması sonrasında temsilcilerimiz tarafından yöneltilen soruları cevaplandırdı.

KATILIMCILARA SERTİFİKALARI VERİLDİ
Eğitim programının devamında eğitmenlerimiz tarafından yapılan sunumun ardından eğitim tamamlama sertifikaları Genel Başkan Yardımcılarımız ve Şube Başkanımız tarafından takdim edildi. Eğitim programı, toplu resim çektirilmesi ile sona erdi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 29 Eylül 2023 Cuma