Unmaş Gıda çalışanları piknikte gönüllerince eğlendiler

Unmaş Gıda çalışanları piknikte gönüllerince eğlendiler

Öz Gıda İş ve UNO (Unmaş Unlu Mamuller San. ve TİC. A.Ş.) ailesi olarak düzenlenen gelenekselleşmiş yaz pikniği, İstanbul Beykoz Cumhuriyet Park piknik alanında gerçekleştirildi. Haftalar öncesinden başlayan piknik heyecanı, Unmaş Gıda yöneticilerini, çalışanlarını ve ailelerini buluşturdu.

29 Temmuz 2023 tarihinde düzenlenen pikniğe çalışan personel ve ailelerinin yanı sıra, UNO Yönetim Kurulu Başkanı Federico Caruncho, Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Gülpolat, CEO Vekilleri Tayfun Arkun, Evin Pehlivanlı, Personel ve Çalışma İlişkileri Direktörü Meral Tatar, Gebze Şube Başkanımız Cemal Öztürk, Gebze Şube Başkan Yardımcılarımız ve Temsilcilerimiz katıldı.

EĞLENCE DE BOL İKRAM DA
Unmaş çalışanları, sabahın erken saatlerinde servis araçlarıyla piknik alanına geldi. Pikniğe katılım sağlayan 570 kişiye sabah kahvaltısında ve öğlen yemeğinde çeşitli yiyecek ve içecekler ikram edildi.

Pikniğe gelenlerin yaş gruplarına uygun çeşitli eğlence ve yarışmalar düzenlendi. Yetişkin ve çocuklara yönelik aktiviteler, eğlenceli oyunlar ve yarışmalar düzenlendi. Çocuklar için hazırlanan gösterileri büyükler de ilgiyle takip ettiler. Güzel bir aile ortamının olduğu piknikte yediden yetmişe herkes gönlünce eğlenerek hafta sonu keyifli ve güzel bir gün geçirdi.  

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 31 Temmuz 2023 Pazartesi