IUF ve EFFAT Temsilcilerinden sendikamıza ziyaret

IUF ve EFFAT Temsilcilerinden sendikamıza ziyaret

Uluslararası Gıda İşçileri Sendikaları Federasyonu (IUF) ve Avrupa Gıda işçileri Sendikaları Federasyonu (EFFAT) temsilcilerinden oluşan heyet, Öz Gıda İş Sendikasi genel merkezini ziyaret etti.

Uluslararası Gıda İşçileri Sendikaları Federasyonu (IUF) genel sekreteri Sue Longley ve Avrupa Gıda işçileri Sendikaları Federasyonu (EFFAT) genel sekreteri Harald Wiedenhoffer ile Avrupa Gıda işçileri Sendikaları Federasyonu (EFFAT) genel sekreter adayı Kristijan Bragensen ile IUF uzmanı Burcu AYAN’ın bulunduğu heyet, sendikamız genel merkezine ziyarette bulunarak Genel Başkanımız Mehmet Şahin ve Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli ile görüştü.

22 Ekim 2019 tarihinde sendikamıza gelen heyet, 6-7 Kasım 2019 tarihlerinde Zagreb’te gerçekleşecek olan 5. EFFAT Kongresi’ne ilişkin bilgilendirmede bulundu. Sendikamızın IUF üyeliği yolunda önemli adımlar attığını belirten IUF genel sekreteri yapmış olduğumuz ulusal ve uluslararası çalışmalara ilişkin bilgilendirildi. Aynı zamanda, gelecek işbirliklerine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette, Genel Başkan Danışmanımız Onur Sayılan, Dış İlişkiler Uzmanımız Aybüke Bengü Özmutaf’da hazır bulundu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 24 Ekim 2019 Perşembe