Karaman şubemizde Kadın Üyelerimize yönelik Kişisel Gelişim Eğitimlerimizi tamamladık

Karaman şubemizde Kadın Üyelerimize yönelik Kişisel Gelişim Eğitimlerimizi tamamladık

Davranış değişimi odaklı Kişisel gelişim eğitimlerimizin altıncısını Karaman Şubemize bağlı işyerlerinde çalışan kadın üyelerimize yönelik gerçekleştirdik. Genel Merkez Kadın Komitesi koordinatörlüğünde 12-13 Şubat 2019 tarihinde düzenlenen eğitimimize sendikamızın örgütlü olduğu Biskot ve Ak Gıda işletmelerinden toplam 18 kadın üyemiz katıldı.

Sendikamız Genel Merkez Kadın Komitesi Başkanımız Eda Güner devam eden kadın çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra Karaman şube başkanımız Adnan Gürsoy açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Karaman ilinde bulunan işyerlerinde yoğunlukla kadın çalışan bulunduğunu belirten Gürsoy, Sendikal örgütlenmeyi desteklemek için kadınlara yönelik çalışmaların arttırılması gerekmektedir. Kadın üyelerimize yönelik yapılacak tüm çalışmalarda desteğimiz tamdır. Kadınların kendilerine güvenerek, sendikal faaliyetlere daha fazla katılımını istiyoruz" dedi.

Kişisel gelişim eğitimimiz iki gün sürmüş olup, eğitimin operatörlüğünü Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Ceren Cebeci yaptı. Kadın üyelerimizin motivasyonunun ve sendikal aidiyetinin artmasını hedefleyen eğitimlerde temel iletişim yetkinlikleri ve transaksiyonel analiz konularına ilişkin interaktif bir eğitim modeli uygulandı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 18 Şubat 2019 Pazartesi