Gebze Şube Temsilciler Meclisi Toplantısı yapıldı

Gebze Şube Temsilciler Meclisi Toplantısı yapıldı

Gebze Şube 2018 yılının ilk "Temsilciler Meclisi Toplantısı” 12 Haziran 2018 tarihinde Pendik Ada Tesisleri toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Toplantıya Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, Genel Başkan Danışmanımız Abdulhalik Damar, Gebze Şube Başkanımız Ramazan Gülpolat, Şube Başkan Yardımcılarımız ile Gebze şubemizin örgütlü olduğu Reform Gıda, Besler Gıda, PNS Pendik Nişasta, Kellogg's Med, Unmaş, Donuk Fırıncılık, Atlas Gıda, Lesaffre Maya, Çizmeci Gıda işyerlerinde çalışan işyeri sendika Baş Temsilci ve Temsilcilerimiz katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Halil Çukutli Bey, Öz Gıda İş Sendikası olarak her zaman işçinin yanında yer alma anlayışından vazgeçilmeyeceğine vurgu yaptı. Sendikal çalışmalarımızın yanı sıra ülke gündemine yönelik de değerlendirmelerde bulunan Çukutli, Öz Gıda İş teşkilatının insanımıza ve milletimize hizmet davasında her zaman onur verici bir mücadele ortaya koymuştur. İstikrarlı bir Türkiye için Öz Gıda İş olarak, bizler her zaman buradayız” dedi.

Toplantıda, çalışma hayatında yaşanan sorunlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca işletmelerdeki sorunlar ve talepler, yeni bağıtlanacak toplu iş sözleşmeleri ile ilgili değerlendirmeler, Şube faaliyetleri, örgütlenmeler ve yapılması planlanan sosyal aktiviteler konuları masaya yatırıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 13 Haziran 2018 Çarşamba