Donuk Fırıncılık Fabrikasında Yılın İlk Endüstriyel İlişkiler Toplantısı

Donuk Fırıncılık Fabrikasında Yılın İlk Endüstriyel İlişkiler Toplantısı

Donuk Fırıncılık fabrikasında 13 Haziran 2024 tarihinde yapılan yılın ilk Endüstriyel İlişkiler Kurulu Toplantısı Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Gülpolat, işveren yetkilileri ve üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının gündeminde, sendikamız ve işveren arasında karşılıklı olarak değerlendirilen pek çok önemli konu yer aldı. İş sağlığı ve güvenliği tedbirlerinin alınması, risk değerlendirilmesi ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi başta olmak üzere, çalışanların daha konforlu ve verimli bir ortamda çalışabilmeleri için sürdürülebilir iyileştirmelerin yapılması gibi konular üzerinde duruldu. Ayrıca, sosyal aktivitelerin artırılması ve fabrikada tespit edilen aksaklık ve eksikliklerin giderilmesi konuları da ele alındı.

Toplantıya, Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Gülpolat’ın yanı sıra Yıldız Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, DFU Genel Müdürü Ilgın Hasırcıoğlu, Kerevitaş & YİB DFU İK Direktörü Murat Fikrettin Turan, İmalat Müdürü Şahin Albayrak, İK Müdürü Ayfer Korkmaz Güven ve Gebze Şube Başkanımız Cemal Öztürk de katılım sağladı. Temsilcilerimiz ve üyelerimiz de bu önemli toplantıda hazır bulundu.

Basın Bürosu 
Yayımlanma Tarihi: 14 Haziran 2024 Cuma