Slava Sütte Madde Bağımlılığı Semineri

Slava Sütte Madde Bağımlılığı Semineri

Slava Süt ve Sendikamız tarafından organize edilen, Slava Süt çalışanlarına yönelik “Madde Bağımlılığı ve Bağımlılık ile Mücadele” konulu seminer, 26 Ocak 2023 tarihinde Slava Süt fabrikasında düzenlendi.

Seminer başlamadan önce eğitim içeriği hakkında üyelerimize bilgilendirmede bulunan Kadın Komitesi Başkanımız Zeynep Vildan Gündoğan, “toplumun kanayan bir yarası haline gelen uyuşturucuyla mücadele hakkında verilecek bu seminer ile toplumsal bilincin arttırılmasına vesile olmanın yanında farkındalık ve duyarlılık oluşturmak istiyoruz” dedi.

Karaman İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü Nakotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından tayin edilen Sosyolog Ali İmran Aksu ve Narkotik Şube Personeli tarafından verilen seminerde, tütün ve madde kullanımının nedenleri, zararları ve uzak durma yöntemleri anlatıldı.

Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy, Slava Süt Genel Müdürü Rovshen Kullanov, Üretim Müdürü Murat Sarıtekin, İK Müdürü Fikriye Meray, Şube Başkan Yardımcısı Ahmet Serdar Taş ve Genel Merkez Kadın Komitesi Başkanımız Zeynep Vildan ve Şube Kadın Komitesi Başkanımız Songül Doğan’ın da katıldığı seminere ilgi büyüktü.

Uyuşturucuyla mücadele yöntemlerinin anlatılmasının ardından soru cevap bölümüyle seminer sona erdi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 27 Ocak 2023 Cuma