4 Taslak Meslek Standardımız Görüşe çıktı

4 Taslak Meslek Standardımız Görüşe çıktı

Öz Gıda-İş Sendikası ile Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) arasında 10 Ağustos 2016 tarihinde Ulusal Meslek Standardı Hazırlama Protokolü imzalanmıştır. Sendikamız, protokol kapsamında 4 dalda ve 4 seviyede Ulusal Meslek Standardı hazırlamak üzere yetkilendirilmiştir.

Bu kapsamda seçilen mesleklerden aşağıda belirtilen taslak Ulusal Meslek Standartları (UMS) hazırlanarak, ilgili tarafların talep ve beklentilerini tam olarak karşılamak ve standardın kalite ve kabul edilebilirliğini artırmak amacıyla, görüş ve önerilere sunulmuştur.

Aşağıda yer alan Baharat ve Çeşni Üretim Operatörü (Seviye 4), Sos Üretim Operatörü (Seviye 4), Sebze-Meyve Konservesi Üretim Operatörü (Seviye 4) ve Kahvaltılık Tahıl Ürünleri Üretim Operatörü (Seviye 4) Meslek Standartlarına ilişkin değerli görüş ve önerilerinizin "Değerlendirme Formu" aracılığıyla, 27 Ocak 2017 tarihine kadar Sendikamız Genel Merkezi Oğuzlar Mah. Ceyhun Atuf Kansu Cad. 1379.Sokak No:14 Balgat/Ankara adresine posta veya [email protected] adresine elektronik posta yoluyla iletilmesi hususunda gereğini rica ederiz.
Baharat ve Çeşni Üretim Operatörü (Seviye 4)
Baharat Üretim Operatörü Görüş ve Değerlendirme Formu
Sos Üretim Operatörü (Seviye 4)
Sos Üretim Operatörü Görüş ve Değerlendirme Formu
Sebze Meyve Konservesi Üretim Operatörü (Seviye 4)
Konserve Üretim Operatörü Görüş ve Değerlendirme Formu
Kahvaltılık Tarım Ürünleri Üretim Operatörü (Seviye 4)
Kahvaltılık Tarım Üretim Operatörü Görüş ve Değerlendirme Formu

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 29 Mayıs 2017 Pazartesi